fbpx

Meewerk stage marketing

Stageplaatsen beschikbaar op het gebied van marketing & communicatie

Bureau marketing stagiaire - IN ZICHT Marketing

Wil jij graag veel leren op het gebied van marketing? Dan is deze marketing stage erg interessant!

Wordt dit het bureau waar jij dagelijks aan komt te werken tijdens je stage? We hebben het bureau alvast voor je klaargezet zodat je snel van start kunt. Je kunt namelijk op ieder moment bij ons starten.

Het bureau is geschikt voor een enthousiaste en leergierige stagiaire in de richten van marketing. Ideaal wanneer je veel wil leren tijdens je stage. 

Dit doe je tijdens de meewerkstage 

Tijdens jouw stage ga je meedraaien op marketing- en communicatiegebied. Je zal binnen het bedrijf aan verschillende projecten mee werken om zo een goed beeld te krijgen van alle projecten en klanten binnen ons bedrijf. Je zal je gaan focussen op zowel de interne als externe communicatie en op deze manier dus een zo goed mogelijk beeld te kunnen krijgen over wat marketing en communicatie nou eigenlijk inhoudt. 

Binnen jouw taken heb je een eigen klantproject waar je meerdere dagen per week mee aan de slag mag. Dit project voer je uit in samenwerking met de klant, je werkt dus direct in de praktijk. Natuurlijk zorgen wij voor de begeleiding maar krijg je veel verantwoordelijkheden.

Jouw overige taken

  • Social media van klanten
  • SEO-scans
  • Website optimalisatie
  • Advertentiecampagnes
  • Het schrijven van blogs
  • E-mail marketing
  • Content creatie   

Wij vinden het belangrijk dat je nieuwe dingen leert waar je in geïnteresseerd bent. Heb je iets wat je graag wil leren? Geef het aan en we kijken graag op welke manier we je hier bij kunnen helpen.    

Het bedrijf

IN ZICHT Marketing is actief in heel Nederland en heeft klanten in veel diverse branches. Zo weet je zeker dat het werk wat je doet, afwisselend is. De sfeer binnen de organisatie is informeel, dynamisch en hard werkend. Binnen het bedrijf zal je samenwerken met de eigenaresse van het bedrijf. Je krijgt binnen het bedrijf een goede begeleiding op hbo-niveau en er is veel tijd voor begeleiding indien nodig. 

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is ook een parkeermogelijkheid voor wanneer je met de auto of de fiets komt. We werken voornamelijk vanuit ons kantoor in Wateringen maar zijn natuurlijk ook wel eens bij klanten op locatie te vinden. 

Wat verwachten we van jou?

Als stagiair ben proactief en communicatief sterk. Hierdoor kun je snel aan de slag met je stage werkzaamheden. Je zal voornamelijk zelf aan de slag gaan, maar natuurlijk kan je altijd terecht bij ons wanneer je er niet uitkomt. Tijdens de stage gaan we er vanuit dat je alle kansen aangrijpt om alles uit jouw stage te halen.   

De ervaringen van eerdere stagiaires

 

Ik heb tijdens mijn stage bij IN ZICHT Marketing veel geleerd en ben hier dan ook zeker over te spreken. Omdat IN ZICHT Marketing een klein bedrijf is wordt er veel aandacht besteed het correct begeleiden van stagiaires. Anders bij een groot bedrijf kan je hier te allen tijde vragen stellen en word je goed geholpen. Zodat na je stage een goed beeld hebt gekregen van wat Online marketing inhoud.

  • Het bedrijf is heel vriendelijk
  • Gratis thee of koffie
  • Eigenaresse heeft het beste met je voor

Je moet voor dit bedrijf kiezen wanneer je goed op jezelf kan werken. Je moet initiatief kunnen nemen en niet bang zijn om vragen te stellen. Ook is het een must dat je communicatief sterk bent, je moet snel kunnen schakelen zodat je niet te lang aan een opdracht zit.

Ik raad andere mensen aan om stage te gaan lopen bij IN ZICHT Marketing, omdat je daar heel veel kan leren. De eigenaresse beschikt over de voldoende kennis om jou van alles te kunnen leren.

Stefano

HBO-student commerciële economie, Avans Hogeschool Breda

Vanaf 4 mei 2020 heb ik acht weken stagegelopen bij INZICHT Marketing. Sanne de Laater is de eigenaresse van het online marketingbureau, zelf heeft ze de hbo-opleiding Commerciële Economie gedaan. Ik deed dezelfde opleiding maar dan nog in het eerste jaar. Dit was een pluspunt want ik wist zeker dat de taken die ik kreeg erg goed aansloten bij mijn studie.

Ik heb vanuit huis stagegelopen voor IN ZICHT Marketing, omdat de afstand voor mij best groot was. Dit was op sommige momenten erg fijn, maar ik merkte wel dat ik vragen stellen hierdoor lastiger. Sanne gaf me daarentegen wel altijd de mogelijkheid om vragen te stellen als ik dat wilde.

Ik werd in mijn stage erg vrijgelaten en er werd geregeld gevraagd wat ik wilde leren of wat ik leuk vond om te doen. Dit vond ik prettig omdat ik hierdoor een beetje zelf kon bepalen wat voor soort opdrachten ik kreeg.

Door deze stage ben ik meer over mezelf te weten gekomen en hier heeft Sanne me ook bij geholpen.

Als jij stage wil lopen bij een niet heel groot maar wel groeiend bedrijf, waar je zelf veel inbreng hebt in de taken die je krijgt of wat je wil leren, dan is een stage bij IN ZICHT Marketing wat voor jou.

Kristy

HBO-student commerciële economie, Avans Hogeschool Breda

Wil jij stage lopen bij ons? Solliciteer eenvoudig via dit formulier!

15 + 5 =