fbpx

Inhaakkalender 2021

Spring eruit op social media en haak origineel in!

Inhaakkalender 2021 - IN ZICHT Marketing

Loop je vast op social media of heb je geen inspiratie? Dan is de inhaakkalender voor 2021 een handige tool om jouw inspiratie en social media op te frissen!

In deze inhaakkalender vind je:

  • Meer dan 300 dagen waar je op in kunt haken
  • Inspiratie voor jouw social media en content
  • Handige tips om goed in te haken op deze dagen

Zo kan je het komende jaar weer vooruit met een hoop content mogelijkheden en hoef je nooit zonder inspiratie te zitten. Haak jij ook in voor meer bereik en interactie?

Alle inhakers zijn gebasseerd op feestdagen, evenementen en benoemingen. Daarbij hebben we natuurlijk een kleine selectie gemaakt zodat er voor elk bedrijf wel een aantal interessante inhakers bij zitten.

Voor de horeca zijn dagen als ‘drink wijn dag’, ‘pindakaasdag’ en ‘croissant dag’ bijvoorbeeld leuk om op in te haken. Voor een ICT bedrijf is ‘dag van het veilig internet’ of ‘verander je wachtwoorden dag’ weer interessant. Zo hebben we een hele verzameling gemaakt zodat er voor ieder wat leuks in zit!

Natuurlijk geven we je ook 10 handige tips mee wat je juist wel of juist niet moet doen als je de inhakers wil gebruiken. Het zou namelijk zonde zijn als je er niet het maximale uit haalt!

Ben jij benieuwd waar je voor jouw bedrijf, product of dienst op in kan haken? Download dan gratis de inhaakkalender voor 2021!

Vooraf had ik niet verwacht dat ik zo makkelijk nieuwe social media berichten kon bedenken. Er zijn super veel nuttige en handige dagen om op in te spelen. Ik ben zelf niet zo handig om social media maar kalender is een handige tool om onze social media bij te houden. Echt een aanrader!

Anoniem

Personal Trainer, Omgeving Wateringen

Heb jij vragen over onze inhaakkalender of wil je graag in contact komen met ons team? Wij helpen je graag verder met al je vragen rondom marketing en onze inhaakkalender.