fbpx

online marketing kickstart

Content vormen - IN ZICHT Marketing - content marketing

Online marketing van theorie tot praktijk

Speciaal voor ondernemers die zelf met hun online marketing aan de slag willen.

Online marketing is voor bedrijven niet meer weg te denken. Merkstrategie, vindbaarheid, social media, advertenties, noem het maar op!  Soms wil je extra bezoekers naar je website, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor betaalde advertenties of influencer marketing.

Belangrijk is om een sterke strategie te hebben die past bij jouw merk en doelgroep. En daar helpen wij jou bij! In de e-learning leer je alles van de theorie tot aan de praktijk met diverse opdrachten. Tijdens de bijeenkomsten ga je dit aanscherpen. Samen met andere ondernemers en onder begeleiding van professionals.

Inhoud van het programma

 • Je start met een e-learning waarin je de ins en outs uitgelegd krijgt van SEO, SEA en social media
 • Tijdens 6 workshops van telkens een dagdeel maak je onder begeleiding van professionals de slag van theorie naar praktijk
 • Je ontdekt wat wel én wat niet werkt voor jouw bedrijf
 • Je gaat zelf effectieve content maken voor je website en social media
 • Je leert communiceren op een manier die aantrekkelijk is voor jouw klanten
 • Je bouwt aan een netwerk met collega-ondernemers met wie je kunt sparren
Time-line content marketing

Wat levert het op?

Wanneer je de e-learning doorloopt en deelneemt aan de zes workshops, ben jij expert in jouw eigen online marketing. We delen al onze kennis en helpen je echt op weg. Wat het je oplevert?

De bedenkers van de online marketing kickstart

Wij hebben een programma bedacht omdat we alledrie in aanraking komen met ondernemers die heel graag willen maar waar het niet van de grond komt. Geen zin, geen tijd, geleefd worden door de dag, geen idee waar je moet beginnen. Dit is vast herkenbaar, online marketing blijft maar op de to do lijst staan en het levert tot op heden nog niets of bijna niets op.

Om tegen een heel betaalbaar tarief ondernemers écht te kunnen helpen, hebben wij dit programma ontwikkeld. Je zult ons dus ook zien tijdens de werkbijeenkomsten op locatie in Leiden.

Sanne de Laater

Social media & Adverteren

Met haar topsportmentaliteit beheert Sanne advertenties en social media accounts van ondernemers. Zij zorgt voor zichtbaarheid bij jouw ideale klant. Zij gaat jou leren hoe je dat zelf kunt, met zo min mogelijk moeite en tegen zo laag mogelijke kosten.

Maaike Botden

Communicatieadvies & Tekstschrijven

Met een uitstekend trackrecord als copywriter schrijft Maaike blogs, artikelen en webteksten voor kleine én grote organisaties. Als geen ander weet ze hoe je lezers kunt vangen en verleiden. Zodat deze lezen wat jij te vertellen hebt én graag in contact komen met jou en jouw bedrijf.

Rianne Verheijen

SEO & Online strategie

Met haar frisse blik op SEO adviseert Rianne ondernemers hoe ze in Google beter gevonden kunnen worden. Zij is volledig op de hoogte van de nieuwste trends in Google en weet dus als geen ander hoe je kunt zorgen voor meer kliks uit Google.

Praktische informatie

 • E-learning beschikbaar vanaf 15 januari 2024
 • Data workshops in 2024: 25 januari, 1 maart, 28 maart, 25 april, 23 mei, 28 juni
 • Locatie workshops: Galerie Café Leidse Lente
 • Kosten: € 750 ex btw (e-learning + 6 bijeenkomsten)
 • De trainers: Rianne, Sanne en Maaike

Vanaf 1 januari 2024 geldt voor iedere deelnemer het normale tarief van €1247