fbpx

Adverteren op Bing

”8% van alle zoekmachinegebruikers, maakt dagelijks gebruik van Bing”

Bing search results - Bing adverteren - advertising - IN ZICHT Marketing

Waarom is Bing goedkoper dan Google?

Bij Google betaal je simpelweg meer omdat het bereik vele malen groter is. Adverteren via Google is erg populair en daardoor stijgen de prijzen erg snel. Bing wordt vaak vergeten maar ook daar is het mogelijk om te adverteren. Echter staat er wel tegenover dat het bereik vele malen minder is. De verhouding tussen bereik en kosten zijn via Bing echter prima. Zeker als je het wil combineren met Google Ads is Bing een platform dat veel minder kost.

Import Google Ads to Bing ads - IN ZICHT Marketing

Belangrijk om rekening mee te houden

Het is belangrijk om te weten dat je via Bing niet goed kunt targetten. Het is mogelijk om advertenties op een grote steden te richten maar op specifiekere locaties richten is helaas (nog) niet mogelijk in Bing. Daarnaast is het niet mogelijk om achteraf te betalen, dit doe je vooraf door verschillende betalingsmogelijkheden die Bing biedt.

Verder is het bereik van de Bing zoekmachines vele malen kleiner dan wanneer je kiest voor Google. Google is de grootste en bekendste zoekmachine die door de meerderheid van de internetgebruikers als standaard browser gekozen wordt.

Adverteren via Bing

De zoekmachine Bing is een kanaal dat door veel bedrijven vergeten wordt. Wil jij de concurrent voor zijn? Dan is deze zoekmachine een handige tool waar je makkelijker bovenaan kunt staan. Adverteren via Bing is dan een effectieve tool. Hierbij profiteer je ook van het voordeel dat adverteren via Bing goedkoper is in vergelijking met Google. Bing is een handig platform en werkt bijna hetzelfde als Google, ook is het de standaard browser op de computers met Microsoft software waardoor deze gebruikers standaard op de Bing zoekmachine terecht komen. 

Kosten SEA - bing vs google - IN ZICHT Marketing

De voordelen van adverteren via Bing

Adverteren via Bing brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kan je heel eenvoudig campagnes vanuit Google Ads importeren in Bing. Deze importfunctie maakt het mogelijk om alle campagnes in één keer over te zetten. Wanneer de campagnes geïmporteerd zijn, is het onderhouden van deze campagnes ook erg handig en zo kan je goed de controle houden. Verder is het natuurlijk een stuk goedkoper waardoor je makkelijk kunt experimenteren met zoekwoorden en advertenties. Adverteren via Bing is kortom overzichtelijk, handig, goedkoop en efficiënt.

adverteren via Bing - Bing Advertising - IN ZICHT Marketing

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn?  Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee in de mogelijkheden.

Offerteaanvraag Bing adverteren

Advertentiebudget

Heb je al eerder geadverteerd?

6 + 5 =

Laten we beginnen met
Een kop koffie!

Laten we afspreken om jou wensen en doelen te bespreken. Wij gaan jou helpen met meer inzicht in je marketing.

10 + 3 =