fbpx
Headerfoto - pagina websites - IN ZICHT Marketing

Websites  & Webshops

”Kwaliteit is het uitsluiten van toeval” 

– Louis van Gaal

Een website, je ontkomt er tegenwoordig niet meer in de digitale wereld. Er zijn veel verschillende redenen om een nieuwe website/shop te laten maken of om een website/shop te restylen. Als startende ondernemer heb je een website nodig, maar ook als je bedrijf veranderd moet er een update komen. Natuurlijk kan het ook dat je te lang niet omgekeken hebt naar je website en deze flink verouderd is of je gewoon iets anders wil. Zo zijn er nog veel meer redenen, en voor al die redenen kunnen wij diverse oplossingen bieden. We geven je graag een beeld van wat wij doen op het gebied van websites en webshops!

”Een goede website laat op een aantrekkelijke wijze zien wat de bezoeker zocht, niet wat het bedrijf of de website bouwer belangrijk vindt om te vertellen”

Wat wij doen op het gebied van websites en webshops

Website bouwen - IN ZICHT Marketing

Website bouwen

Een website laten maken? Wij kijken graag wat er past bij jouw wensen en die van de doelgroep. Zo komen we samen tot een sterke website die er niet alleen goed uit ziet, maar jouw verhaal verteld en bezoekers overtuigt van jouw meerwaarde!

Webshop bouwen - IN ZICHT Marketing

Webshop bouwen

Ga je online producten verkopen? Dan is in veel gevallen een webshop erg handig. Een webshop kan ook in combinatie met een website gebouwd worden. We kijken graag naar de mogelijkheden om de verkopen zo hoog mogelijk te krijgen.

Website hosting - IN ZICHT Marketing

Hosting

Om te zorgen dat een website ‘in de lucht’ is en dus online staat, is hosting nodig. Hosting is iets waar je niet onderuit komt met een website maar wat ook essentieel is. Goede hosting zorgt ervoor dat je website snel is en verbeterd het gebruiksgemak.

Website onderhoud - IN ZICHT Marketing

Onderhoud

Dagelijks komen er veel nieuwe updates beschikbaar. Deze updates komen ten goede van veiligheid en nieuwe ontwikkelingen om zo continu te kunnen verbeteren. Om je website goed beveiligd te houden is onderhoud erg belangrijk

website teksten schrijven - IN ZICHT Marketing

Teksten

Een website heeft natuurlijk teksten nodig, dit is nodig voor zoekmachines maar essentieel om jouw verhaal over te brengen. Jouw verhaal maakt namelijk het verschil en kan potentiële klanten overtuigen van de kennis en kunde die aanwezig is. Als je een website laat maken, kunnen wij ook bij de teksten helpen. Ben je er klaar voor om jouw verhaal te vertellen?

Content creatie - IN ZICHT Marketing

Content creatie

Een website is veel aantrekkelijker met goede foto’s en video’s. Dit ziet er niet alleen verzorg uit maar kan ook veel waarde toevoegen. Is het tijd voor nieuwe foto’s en/of video’s of is er nog geen beeldmateriaal? Dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen zodat jouw website één geheel wordt en past bij de uitstraling die jullie willen overbrengen. 

SEO icon - IN ZICHT Marketing

SEO optimalisatie

Zorgen dat jouw website goed gevonden kan worden? Dan is SEO-optimalisatie essentieel. Er zijn een aantal belangrijke zaken die onder SEO vallen zoals teksten, afbeeldingen en technische onderdelen. We kijken graag hoe jouw website beter gevonden kan worden of beter geoptimaliseerd kan worden op basis van SEO.

”Onderzoek heeft aangetoond dat het verblijf vele malen langer is op een gebruiksvriendelijke website in vergelijking met een website die minder gebruiksvriendelijk is”

Enkele voorbeelden van websites

Om je een beeld te geven, vind je hier een greep uit de websites die wij hebben opgeleverd. Zit hier niet het ontwerp bij dat je voor ogen hebt? Geen probleem, we kunnen veel meer dan dit!

Website ICT Workplace - IN ZICHT Marketing

ICT Workplace

Voor ICT Workplace hebben wij de vorige website geheel mogen restylen. ICT Workplace is een pand waar diverse kantoorruimtes verhuurd worden en zit gevestigd in Wateringen.  Om potentiële huurders een beeld te geven van de kantoorruimtes, flexplekken en faciliteiten hebben wij de website behoorlijk verfrist. Dit hebben we gedaan door de stijl van de website aan te passen, nieuwe foto’s te maken en de teksten te herschrijven.

Topper Logistics

Het bedrijf Topper Logistics is gespecialiseerd in transport. Voor Topper Logistics hebben wij de website gebouwd, de teksten geschreven en al het fotomateriaal verzameld om er zo één geheel van te maken. De huisstijl was al ontwikkeld en vanuit deze huisstijl zijn wij gaan bouwen aan de website.

Website Topper Logistics - IN ZICHT Marketing
Website Manueel-Fysiocare - IN ZICHT Marketing

Manueel-Fysiocare

Fysiotherpie praktijk gevestigd in Nieuwegein, dat is Manueel-Fysiocare. Een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op goede zorg en de bijbehorende informatievoorziening. Manueel-Fysiocare had een bestaande website die gebouwd was in Wix. Om de vindbaarheid en de kwaliteit van de website te verbeteren, hebben wij de website in WordPress gebouwd en geoptimaliseerd op het gebied van vindbaarheid/SEO.

”Iedere website is anders, een goede website hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten”

Is dit niet wat je zoekt?

Er zijn verschillende manieren om websites te bouwen. Wij beschikken over de volledige kennis van HTML, PHP, jQuery, CSS, Javascript en MySQL. Dit zijn allemaal hoofdtalen op het gebied van webdevelopment. Ben je niet bekend met deze worden en talen? Geen probleem, zodra duidelijk is wat je wensen zijn, gaan we voor je aan de slag. We gaan je niet vermoeien met moeilijke dingen waar je niet mee bekend bent. Het moet gewoon werken en er netjes uit zien. 

Wil je andere zaken waar wij wellicht niet uit komen? Geen probleem, wij werken ook met partners op het gebied van websites, webshops, applicatie & API ontwikkeling. Al deze partners kennen wij zeer goed en werken wij al langere tijd mee samen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons en onze partners. Zodra het nodig is, verwijzen we je graag door en stappen we er zelf tussenuit. Korte lijntjes werken namelijk het beste!

Laten we beginnen met
Een kop koffie!

Laten we afspreken om jou wensen en doelen te bespreken. Wij gaan jou helpen met je website en alles wat je verder nodig hebt op het gebied van marketing.

13 + 11 =