fbpx

Social Media

”Eenvoudig jouw doelgroep bereiken met de juiste social media kanalen”

social media kanalen laptop - IN ZICHT Marketing

Veel bedrijven besteden te weinig of juist te veel tijd aan hun social media. Daardoor wordt niet het gewenste resultaat bereikt en dat is zonde. Social media is namelijk een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie waarmee je eenvoudig veel mensen kunt bereiken. Of je regelmatig een bericht online wil plaatsen, echt wil groeien of als echte professional gezien wil worden, het kan allemaal bij IN ZICHT Marketing.

jouw Wanneer je kiest voor IN ZICHT Marketing, kies je voor wensen en doelen. Wij helpen je namelijk graag om je doelen te bereiken met alle kennis die wij in huis hebben.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Strategie

We helpen je bij het creëren van een strategie zodat je aan de slag kan met een strategie die aansluit bij jouw bedrijf en tegemoetkomt aan je doelen. Jouw verhaal staat aan de basis van deze strategie.

Onderhouden

Geen tijd voor je social media? Wij nemen het volledig uit handen en zorgen dat je social media met regelmaat onderhouden wordt zodat je er geen zorgen meer over hebt. Klik hier voor meer informatie over social media onderhoud. 

k

Content creatie

De vier factoren die altijd terugkomen in het creëren van content zijn consistentie, toegevoegde waarde, kwaliteit en authenticiteit. Wanneer deze zaken in orde zijn, merk je zichtbaar het resultaat binnen jouw marketing.

Workshops

IN ZICHT Marketing organiseert regelmatig workshops met diverse onderwerpen. Zo hoef je geen dure training aan te schaffen maar kan je samen met andere ondernemers meer leren over social media. Bekijk hier een impressie.

 

Adverteren

Door middel van advertenties kun je gericht jouw doelgroep bereiken. Originele advertentie die aansluiten bij jouw verhaal? Daar helpen we je graag bij!

v

Trainingen

Heb je iets specifieks wat je wil leren of wil je zelf alle kennis opdoen zodat je aan de slag kan met social media? Wij verzorgen ook trainingen, zowel standaardtrainingen als trainingen op maat.

Een belangrijk marketinginstrument

De social mediakanalen bieden jou als bedrijf de mogelijkheid om in contact te komen met je doelgroep. Dat is de reden dat het een krachtig marketinginstrument is, want uiteindelijk wil je altijd je doelgroep bereiken.

Naast het bereiken van je doelgroep zijn de social mediakanalen ook uitermate geschikt om informatie als blogs en artikelen op te delen. Dat wordt ook met regelmaat gedaan door de gebruikers van de verschillende social mediakanalen. Het delen van deze informatie zorgt voor veel meer zichtbaarheid doordat het bereik vergroot wordt.

Daarnaast is het ook een mooie manier om meer persoonlijkheid naar buiten te brengen. Mensen doen altijd zaken met andere mensen. Laat zien wie er achter het bedrijf zitten en bouw een persoonlijke band op met je doelgroep.

Instagram laten onderhouden - Social media kanaal - IN ZICHT Marketing

Er zijn veel bekende social mediakanalen, zo heb je misschien wel eens van de volgende kanalen gehoord:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
  • TikTok
  • Snapchat

Het inzetten van deze kanalen levert een toename van naamsbekendheid op. De doelgroep ziet jouw berichten voorbijkomen en komt dan voor het eerst in aanraking met je bedrijf. Dit gebeurt zowel bewust als onbewust. Door steeds vaker voorbij te komen zal de doelgroep de naam steeds meer gaan herkennen en is er ook mogelijkheid om een grotere of andere doelgroep te bereiken. Het inzetten van social media wordt een steeds belangrijkere tool voor bedrijven aangezien de doelgroep steeds actiever wordt op social media. Zet jij deze mogelijkheid al optimaal in?

Voordelen content marketing - IN ZICHT Marketing

Social media is belangrijk voor SEO

Naast dat je goed scoort met social media, draagt het ook bij aan je vindbaarheid. De kanalen hebben namelijk een grote invloed op de machines van Google en dragen enorm bij aan je vindbaarheid. De reden dat ze een grote invloed hebben, is omdat Google de social mediakanalen als een positieve referentie ziet en daarop word je beoordeeld.

Wanneer een bericht wordt geliked, gedeeld of er commentaar gegeven wordt, gaat Google er vanuit dat er interesse is in dit bericht. Deze signalen worden als waardevol beoordeeld en zo wordt je uiteindelijk hoger getoond in Google. Social media staat dus rechtstreeks in verbinding met jouw online vindbaarheid!

Wees je concurrent voor

Tegenwoordig zijn veel bedrijven actief op social media. Meer dan 80% van alle bedrijven haalt niet het optimale uit deze kanalen. Vaak komt dat door een gebrek aan kennis of tijd, waardoor je op eenvoudige wijze veel concurrenten voor kunt zijn. Via social media kan je werken aan klantenbinding, naamsbekendheid en je online vindbaarheid in Google. Zorg daarom dat je aan de slag gaat met social media zodat je de concurrent voor bent.

Wil je graag de concurrentie voor zijn op social media maar weet je niet goed hoe? Dan drinken we graag een kop koffie en kijken we mee hoe je de concurrentie voor kan zijn!

Laten we beginnen met
Een kop koffie!

Laten we afspreken om jou wensen en doelen te bespreken. Wij gaan jou helpen met meer inzicht in je marketing.

14 + 3 =