fbpx

Sparketing

Veel bedrijven willen zelf de marketing in handen houden. Dat kan meerdere redenen hebben zoals het besparen van geld, het behouden van het overzicht of zelf voldoende kennis in huis hebben. Er zitten dan ook veel voordelen aan het in huis houden van de marketing.

Toch kan het zijn dat de verantwoordelijke van de marketing, af en toe eens vast loopt. Vaak krijgen we de vraag: ”Maar hoe kan ik nu meer uit onze marketing halen?”. Het antwoord op die vraag is voor ieder bedrijf anders. Er worden verschillende kanalen ingezet en er is een eigen werkwijze. Door samen kritisch naar alle onderdelen en factoren te kijken, kunnen we tot meerdere mogelijkheden komen. Zo kunnen jullie meer uit de marketing halen en direct aan de slag met concrete tips en tools.

Loop je vast met je marketing? Dan is een Sparketing sessie een handig idee. We smeren je geen koopjes, producten of abonnementen aan maar denken mee met jouw marketing. 

”De marketing zelf in handen houden maar toch de volgende stap zetten”

Sparketing - IN ZICHT Marketing - brainstormen over marketing
Sparketing - overzicht te bespreken diensten - IN ZICHT Marketing

Sparren met een ervaren marketeer

Onze marketingspecialisten staan klaar om mee te denken en je verder te helpen. Vanuit eigen ervaring kunnen onze specialisten je op verschillende vlakken helpen. Al onze specialisten hebben minimaal 5 jaar ervaring in het werkveld en kennen veel verschillende mogelijkheden. 

In een sparketing sessie kan je al je vragen stellen over:

Binnen een Sparketing sessie gaat het over de punten waar jij tegen aan loopt en waar je meer over wil weten of leren. Samen zorgen we ervoor dat jij aan de slag kunt en vooruitgang boekt. 

Van mogelijkheden tot concreet plan

Een Sparketing sessie laat je niet alleen de verschillende mogelijkheden zien, we maken het graag concreet en behapbaar voor je. Zo bespreken we welke stappen het belangrijkste zijn en hoe je deze op kunt pakken. Heb je tools nodig voor jouw plannen? Dan denken we daarin graag met je mee. Door de jaren heen hebben wij met verschillende programma’s en tools gewerkt. Zo kunnen wij je een tool adviseren die bij je past als dat nodig is.

Door de mogelijkheden te bespreken en het in stappen op te delen, kan je eenvoudig zelf aan de slag. Geen vraag is voor ons te gek en als we echt het antwoord niet weten, zijn we daar ook eerlijk over. Wanneer we iets niet weten, gaan we er achteraan en komen we er op een later moment op terug. 

Content vormen - IN ZICHT Marketing - content marketing

Wat we niet doen bij Sparketing 

Een sparketing sessie is bedoeld om te sparren en brainstormen. Wat we niet doen bij een sessie is bijvoorbeeld het overnemen van je scherm om onderdelen in te stellen. Een sessie is echt bedoeld om van gedachtes te wisselen en een concreet plan te maken om jou verder te helpen.

Natuurlijk kunnen we je wel vertellen waar je bepaalde onderdelen kunt vinden, maar dit stellen we niet voor je in. Zijn er zaken die wij voor je moeten doen? Dan is dat in overleg mogelijk tegen een vergoeding.

Aan de slag met Sparketing?

Wil jij een sparketing sessie boeken? Regel het eenvoudig in onze webshop. Je kunt direct een afspraak in onze agenda inschieten op een moment dat voor jou uit komt.